Zöldsaláta csirkemájjal és pisztáciával
Hozzávalók 4 személyre: 30dkg csirkemáj, 20dkg vegyes
zöldsaláta, 1 kis fej hagyma, 2 ek tisztított pisztácia, 8 szem
koktélparadicsom, 6ek olívaolaj, 1ek méz, 3ek fehérborecet,2tk mustár, só, bors
A hagymát egész apróra kockázzuk, a pisztáciát durvára
vágjuk. 5ek olívaolajhoz hozzáadjuk az ecetet, mustárt, a mézet, a hagymát,
sózzuk, borsozzuk. A májat darabokra vágjuk, 1ek olajon minden oldalát
megsütjük 4-5 perc alatt, közben sózzuk, borsozzuk. A salátát a félbe vágott
paradicsomokkal elrendezzük a tányérokon, hozzáadjuk a májat, az egészet
meglocsoljuk a salátaöntettel, megszórjuk a pisztáciával. Azonnal tálaljuk.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése