Tojáskrémmel töltött gombafejek



A gomba mindig sláger és egész évben elérhető. A tojástölteléket egy kis friss hónapos retekkel megbolondítva, igazi tavaszi ízeket kapunk. A húsvéti sonkavacsorának is príma kiegészítője lehet.


 




















Hozzávalók 4 személyre: 8 nagyobb sampion gombafej, 4 főtt tojás, 2 ek házi majonéz, 1kk mustár, 1 csomó hónapos retek, 1 fej saláta, pár szál petrezselyem, só, bors,

A gombákat megtisztítjuk, a szárukat kiszedjük, apróra vágjuk. A főtt tojásokat apróra vágjuk, hozzáadjuk gombaszárat, a szintén apróra vágott petrezselymet, a mustárt, majonézt, pár retket apróra vágva, sózzuk, borsozzuk. A krémmel megtöltjük a gombafejeket. Salátaleveleken tálaljuk, a maradék retekkel körítjük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése