Zöldsaláta csirkemájjal és pisztáciával




Friss, ropogós étvágygerjesztő. A pisztácia különleges aromát ad a májnak, elegánssá, ünnepivé teszi a salátát.



 



















Hozzávalók 4 személyre: 30dkg csirkemáj, 20dkg vegyes zöldsaláta, 1 kis fej hagyma, 2 ek tisztított pisztácia, 8 szem koktélparadicsom, 6ek olívaolaj, 1ek méz, 3ek fehérborecet,2tk mustár, só, bors

A hagymát egész apróra kockázzuk, a pisztáciát durvára vágjuk. 5ek olívaolajhoz hozzáadjuk az ecetet, mustárt, a mézet, a hagymát, sózzuk, borsozzuk. A májat darabokra vágjuk, 1ek olajon minden oldalát megsütjük 4-5 perc alatt, közben sózzuk, borsozzuk. A salátát a félbe vágott paradicsomokkal elrendezzük a tányérokon, hozzáadjuk a májat, az egészet meglocsoljuk a salátaöntettel, megszórjuk a pisztáciával. Azonnal tálaljuk.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése