Tojáskrémmel töltött gombafejek
A gomba mindig sláger és egész évben elérhető. A
tojástölteléket egy kis friss hónapos retekkel megbolondítva, igazi tavaszi
ízeket kapunk. A húsvéti sonkavacsorának is príma kiegészítője lehet.
Hozzávalók 4 személyre: 8 nagyobb sampion gombafej, 4 főtt
tojás, 2 ek házi majonéz, 1kk mustár, 1 csomó hónapos retek, 1 fej saláta, pár
szál petrezselyem, só, bors,
A gombákat megtisztítjuk, a szárukat kiszedjük, apróra
vágjuk. A főtt tojásokat apróra vágjuk, hozzáadjuk gombaszárat, a szintén
apróra vágott petrezselymet, a mustárt, majonézt, pár retket apróra vágva,
sózzuk, borsozzuk. A krémmel megtöltjük a gombafejeket. Salátaleveleken
tálaljuk, a maradék retekkel körítjük.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése