Főtt tojás zöldfűszeres majonézzel
Hamar elkészíthető könnyű étel. Húsvét előtt böjtös,
Húsvétkor a sonka kiváló kísérője.
Hozzávalók 4 személyre: 8 db főtt tojás, 1 tojássárgája, 1 dl olíva olaj, pár csepp
citromlé, kis csokor petrezselyem és kapor, 1 ek kapribogyó, pár szál snidling
a díszítéshez, só, bors
A tojássárgájához cseppenként, állandó keverés mellet
hozzáadjuk az olajat, sózzuk, borsozzuk, citromlével, a kapribogyóval és a zöld fűszerekkel ízesítjük. A félbevágott főtt tojásokat a majonézzel tálaljuk,
snidlinggel díszítjük. Ha főételnek adjuk, zöld saláta és párolt brokkoli illik
hozzá.
0 megjegyzés:
Megjegyzés küldése