Sárgadinnyefalatok pármai sonkában

Egyszerű, különleges előétel, de lehet a parti büféasztalának része is. Kézből, állva is megehető és pillanatok alatt elkészíthető. Lehet variálni más gyümölcsökkel, kimagvalt szilva, puha körte, érett füge ugyancsak isteni a sonkával. Nem kell tudni hozzá főzni sem. Tuti siker!








Hozzávalók 4 személyre: 10 dkg hajszálvékonyra szeletelt pármai sonka, 1 kis sárgadinnye, esetleg pár szem szilva, 1-2 füge, 1 körte

A sárgadinnyét falatnyi kockára vágjuk, a szilvákat kimagvaljuk, a fügét félbe, a körtét 4-6 gerezdre vágjuk. Minden darab gyümölcsöt betekerünk egy szelet sonkába és fogpiszkálóval megtűzzük. Ha valaki szereti a pikáns dolgokat, szórja meg durvára őrölt borssal. Mindig frissen készítsük.

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése